Rebecca bh

Som du aldrig sett dem förr… brösten alltså!
Vi kvinnor skrattar och gråter över våra bröst! Männen älskar dem och undrar varför vi våndas så?!
Vi kallar dem tuttar, brön, lökar, bomber, behag. Vi har dem under hakan, på magen, under armarna, ibland går de till och med bak till ryggen.

Nu slänger vi ut männen och går på djupet med underkläderna! Var ska brösten sitta och kan det vara bekvämt? I bh-skolan får du lära dig saker som kommer att göra livet lättare för dig. Framför allt vad gäller brösten!

Underkläderna

Estelle Estelle

Sedan januari 2017 är det nya leverantörer i butiken.
Freya, Fantasie, b.tempt´d, Wacoal och Elomi. Ulla finns fortfarande kvar att beställa men med lite längre leveranstider. Normalt är den annars ca en vecka om inte rätt färg och storlek finns hemma.
Det viktiga är att underkläderna finns i riktigt bra storlekar, att passformen är gjord för dig och att det är kvalitet som håller länge. 
Storlekarna finns i 60-120 i omfång och A-N kupor.

BH-skola och föreläsning

Ciao Bella Ciao Bella

Genom att få undervisning i hur en bh ska sitta så blir det mycket enklare att förstå hur man ska göra för att det  ska bli bekvämt och snyggt. Det går bra att få en exklusiv bh-skola bara för dig men du kan också bjuda med 2-6 vänner för en visning med bh-skola och då får du givetvis värdinnerabatt på ditt eget köp.

Det går bra att träffas i butiken men jag kan också komma ut och hålla föreläsning hos ditt företag eller förening.

Boka tid

Deco Swim Deco Swim

Det går utmärkt att boka in tider i min butik när den inte är öppen, alltså förmiddagar, kvällar eller helger. Hör av dig så bestämmer vi något tillsammans!
Annars är du hjärtligt välkommen under ordinarie öppettider.